Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

Δελφοί – Πεζοπορία και Γιόγκα στον ομφαλό της γης!

Μάρτιος 4 @ 7:30 πμ - 9:30 μμ

Ελάτε να κάνουμε γιόγκα και να πεζοπορήσουμε σε ενα από τα αρχαιότερα μονοπάτια της γης, το μονοπάτι που ακολουθούσαν οι προσκυνητές των Δελφών! Έχοντας από πάνω μας το ιερό Μαντείο και με θέα την όμορφη Γκιώνα και τον επιβλητικό Παρνασσό, θα αναπνεύσουμε αγναντεύοντας τον Κορινθιακό κόλπο.

Πρόγραμμα εκδρομής:
Η συνάντηση μας ειναι στις 7:15 εξω απο το σταθμό Ομόνοια του μετρό και συγκεκριμένα επι των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Βερανζέρου. Αναχωρούμε άμεσα με μια μικρή ενδιάμεση στάση και στις 10:30 ξεκιναμε την περιήγηση στο μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Γύρω στις 12:00 θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία στο αρχαίο μονοπάτι. Εαν ο καιρός το επιτρέπει το μάθημα partner yoga θα γίνει σε πανέμορφο πλάτωμα με άπλετη θέα, υπό την καθοδήγηση της Ευτυχίας Παπαναστασίου και της guest yoga teacher Κωνσταντίνας Παπανικολάου. Ειδάλλως, το μάθημα θα γίνει στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δελφών που με αγάπη και εμπιστοσύνη μας παραχώρησαν. Έπειτα συνεχίζουμε την πεζοπορία περίπου μέχρι το χωριό Χρισσό, όπου και θα μας παραλάβει το λεωφορείο για να μας επιστρέψει στους Δελφούς (διάρκεια πεζοπορίας περίπου 2 ώρες, βαθμός δυσκολίας 1, ενδείκνυται για αρχαρίους). Εκεί, αφού κάτσουμε σε κάποια από τις ταβέρνες της περιοχής για φαγητό, θα αναχωρήσουμε για Αθήνα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:
Μποτάκια πεζοπορίας, σακίδιο πλάτης, αντιανεμικό αδιάβροχο, παντελόνι αδιάβροχο η/και γκετες (διαφορετικά δευτερη αλλαξια ρούχα), fleece, γάντια, σκούφο, στρωματάκι γιόγκα, 1 λίτρο νερό, ενεργειακό σνακ (παστέλι, μπάρες κτλ), ατομικό φαρμακείο με τα προσωπικά φάρμακα του καθενός.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ευθύνη της ατομικής τους ασφάλειας. Οι υπεύθυνοι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να προβούν σε αλλαγές των προγραμματισμένων πορειών ή των μαθημάτων γιόγκα, αναλόγως των καιρικών συνθηκών ή άλλων παραγόντων. Η προκαταβολή επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης μεχρι και 7 ημέρες πριν για τις μονοήμερες, ενω πέραν της προθεσμίας, η προκαταβολή ισχύει κανονικά σε περίπτωση που καλυφθεί η κενή θέση από άλλο άτομο.
Ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή είναι τα 20 άτομα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
25 ΕΥΡΩ
Συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς (λεωφορείο, διόδια, ΦΠΑ 24%, έξοδα οδηγού), η πεζοπορία με τους οδηγούς βουνού και το μάθημα με τις δύο δασκάλες yoga.
Η είσοδος στο μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο είναι δωρεάν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι κρατήσεις γίνονται με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό τηλεφώνου των συμμετεχόντων στο [email protected] καθώς και με την κατάθεση της προκαταβολής των 10€ στον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού είτε στην
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 094/750303-27
Καμαρίτης Εμμανουήλ
IBAN GR3801100940000009475030327
είτε στην
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5183-083908-764
IBAN
GR4201721830005183083908764
Καμαρίτης Εμμανουήλ
(Για όσους καταθέτουν μέσω άλλης τραπέζης, το ποσό που θα πρέπει να κατατεθεί ειναι 10€ + προμήθεια, όχι 7€ + προμήθεια)
Για να κατοχυρωθεί η θέση είναι απαραίτητο στην κατάθεση να αναγράφεται ο τίτλος της εκδρομής
«Δελφοί» και το ονοματεπώνυμό σας καθώς και να σταλεί το αποδεικτικό στο [email protected] χρησιμοποιώντας σαν τίτλο στο email το «Δελφοι».

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ
Στις εξορμήσεις μας με κατεύθυνση προς Λαμία, οι ενδιάμεσες στάσεις γίνονται πάνω στην εθνική οδό, μια στην Renault και μια στην στάση Καλυφτάκη επί της γέφυρας προς Ολυμπιακό χωριό. Στις εξορμήσεις μας με κατεύθυνση προς Πελοπόννησο η ενδιάμεση στάση γίνεται στο Παλατάκι.

Οι εξορμήσεις μας διοργανώνονται απο το ταξιδιωτικό γραφείο Καμαριτης Μίνως Tours.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μάρτιος 4
Ώρα:
7:30 πμ - 9:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Πεζοπορία
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/170299146919789

Διοργανωτή

Eftichia Papanastasiou
Email:
0

Χώρος Διεξαγωγής

Δελφοί (Delphi)
Athens, Greece + Χάρτης Google