Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Λίμνη Καλλιδρόμου: Hiking-Yoga & Relax σε υπαίθρια θερμή πισίνα

Ιανουάριος 14 @ 7:30 πμ - 9:00 μμ

Ελάτε να ξεκινήσουμε την νέα χρονιά με μια winter – snowhiking εξόρμηση που απευθύνεται σε νέους πεζοπόρους, ακόμα και σε αρχαρίους με καλή φυσική κατάσταση. Σε αυτή την ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους εκδρομή μας θα έχουμε ως guest yoga teacher την Katerina Vourtsi.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Αναχωρηση στις 7:30 απο Ομόνοια (επι της Γ’ Σεπτεμβρίου και Βερανζέρου) για το Ελευθεροχωρι ΦΘιώτιδας με ενδιάμεση στάση για καφέ. Έναρξη της πεζοπορίας μέσα απο τα πανέμορφα ελατοδάση και οροπέδια του όρους Καλλιδρόμου μεχρι την λίμνη όπου βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία και ειδικά αυτή την εποχή, με τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες θα μας χαρίσει φανταστικές εικόνες. Πρόκειται για ένα απο τα χαμηλότερα βουνά όπου κυριαρχεί το έλατο, με μεγάλη ποικιλία βλάστησης και σπάνια βότανα. Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι απο τις ομορφότερες και ακόμα και με χιόνι ενδείκνυται σχεδόν για όλους, αρκεί να έχουν καλή φυσική κατάσταση. Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα κάνουμε το μάθημα yoga υπο την καθοδήγηση της δασκάλας Κατερίνας Βούρτση και έπειτα θα επιστρέψουμε στο Ελευθεροχωρι (διάρκεια πεζοπορίας περίπου 3 ώρες). Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε με το λεωφορείο στην ωραιότερη υπαίθρια πισίνα με θερμά λουτρά για να χαλαρώσουμε και αφου κατσουμε για φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής θα αναχωρησουμε για Αθήνα. (Σε περίπτωση που δεν γίνει το μάθημα yoga δίπλα στην λίμνη λόγω καιρικών συνθηκών, θα γίνει είτε εντός των θερμών λουτρών είτε σε εσωτερικό χώρο).

Hatha Yoga: Για εναρμόνιση πνεύματος ψυχής και σώματος. Asanas: Σωματικές Θέσεις που θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε την ευλυγισία μυαλού και σώματος να ενισχύσουμε την αυτοσυγκέντρωση και την ισορροπία μας. Και με τον δυναμικό χορό του Shiva θα αποσυμφορισουμε τα πόδια μας και θα χαλαρώσουμε τα ισχυα μας.
Pranayama (τεχνικές αναπνοής):
Μας διδάσκει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αναπνέουμε για να αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία της καθημερινότητας μας , την εύρυθμη λειτουργία της ψυχής αλλά και την παραγωγικότητα της σκέψης μας . Prana στα σανσκριτικα σημαίνει ζωτική ενέργεια yama έλεγχος διερεύνηση προέκταση .
Διαλογισμός: Για ενδοσκόπηση εσωτερική γαλήνη αποδοχή του εαυτού και του όλου με αγάπη και ευγνωμοσύνη για το κάθε δευτερόλεπτο ζωής
Hare ohm 🙏

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:
Μποτάκια πεζοπορίας, σακκίδιο πλάτης, αντιανεμικό αδιάβροχο, fleece, γάντια, σκούφο, (μπουρνούζι, πετσέτα, μαγιό και σαγιονάρες για τα λουτρά), 1 λίτρο νερό, ενεργειακό σνακ (παστέλι, μπαρες κτλ), ατομικό φαρμακείο με τα προσωπικά φάρμακα του καθενός

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ευθύνη της ατομικής τους ασφάλειας. Οι υπεύθυνοι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να προβούν σε αλλαγές των προγραμματισμένων πορειών, αναλόγως των καιρικών συνθηκών ή άλλων παραγόντων. Η προκαταβολή επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης μεχρι και 7 ημέρες πριν για τις μονοήμερες, ενω πέραν της προθεσμίας, η προκαταβολή ισχύει κανονικά σε περίπτωση που καλυφθεί η κενή θέση από άλλο άτομο.
Ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή είναι τα 20 άτομα. Σε περίπτωση που για διαφόρους λόγους δεν καταστεί εφικτό να γίνει το μάθημα yoga, η διαφορά των 5€ επιστρέφεται στους συμμετέχοντες.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
22 ΕΥΡΩ Συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς (λεωφορείο, διόδια, ΦΠΑ 24%, έξοδα οδηγού), τα θερμά λουτρά (δωρεάν) και οι οδηγοί βουνού.
27 ΕΥΡΩ Συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς (λεωφορείο, διόδια, ΦΠΑ 24%, έξοδα οδηγού), τα θερμά λουτρά (δωρεάν), οι οδηγοί βουνού και το μάθημα yoga.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι κρατήσεις γίνονται με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό τηλεφώνου των συμμετεχόντων στο [email protected] καθώς και με την κατάθεση των 22 ευρώ ή των 27 ευρώ (με γιόγκα) στον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού
στην ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα
094/750303-27
Καμαρίτης Εμμανουήλ
IBAN GR3801100940000009475030327
Για να κατοχυρωθεί η θέση είναι απαραίτητο στην κατάθεση να αναγράφεται ο τίτλος της εκδρομής
«YTC Λίμνη» και το ονοματεπώνυμό σας καθώς και να σταλεί το αποδεικτικό στο [email protected] χρησιμοποιώντας σαν τίτλο στο email το «Λιμνη». Γιά όσες φίλες καί φίλους δυσκολεύονται μέ λογαριασμούς τραπέζης, μπορούν να κατοχυρώσουν την θέση τους καταβάλοντας το χρηματικό ποσό στους διοργανωτές.

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ
Στις εξορμήσεις μας με κατεύθυνση προς Λαμία οι ενδιάμεσες στάσεις γίνονται πάνω στην εθνική οδό και είναι δύο. Η στάση λεωφορείου στην Renault και η στάση Καλυφτάκη στην γέφυρα προς Ολυμπιακό χωριό.

Οι εξορμήσεις μας διοργανώνονται απο το ταξιδιωτικό γραφείο Καμαριτης Μίνως Tours.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Ιανουάριος 14
Ώρα:
7:30 πμ - 9:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Πεζοπορία
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/1954015444917544

Διοργανωτή

Yogatrekking & climbing