Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Λουτρά Πόζαρ & Πεζοπορία στη Γαλάζια Λίμνη!

Ιανουάριος 26 @ 6:30 πμ - Ιανουάριος 29 @ 10:30 μμ

€171

4 ημέρες στη μαγεία των Λουτρών Πόζαρ!

Στο Λουτράκι νομού Πέλλας, 13 χλμ. δυτικά της Αριδαίας, υπάρχουν οι μεταλλικές πηγές Λουτρά Λουτρακίου ή Λουτρά Πόζαρ που αναβλύζουν σε θερμοκρασία 37°C, με αξιόλογη χημική σύσταση. Το θερμό νερό έχει ιαματική δράση και είναι πόσιμο. Επισκέπτες το χρησιμοποιούν για λουτροθεραπεία, ποσιοθεραπεία, τόνωση και χαλάρωση.
Μια από τις πισίνες με τα ιαματικά νερά στην Αριδαία.
Η λουτρόπολη απέχει 3 χιλιόμετρα από το Λουτράκι και βρίσκεται στην κοιλάδα του ρέματος του Αγίου Νικολάου. Το παλαιότερο όνομα του ρέμματος ήταν «Τόπλιτσα», που σημαίνει στα σλάβικα, σε ελεύθερη μετάφραση: «Θερμοπόταμος». Η κοιλάδα ακολουθεί τις στροφές του ποταμού, με πολλούς τεχνητούς καταρράκτες (μέρος των αντιπλημμυρικών έργων, κομψά εντεταγμένων στο περιβάλλον), έντονη βλάστηση και βραχώδεις, απόκρημνες πλαγιές εκατέρωθεν.

Πάμε να αφεθούμε στην ομορφιά και χαλάρωση που μόνο η φύση μπορεί και ξέρει να προσφέρει, αλλά και να πεζοπορήσουμε και να ανακαλύψουμε τις ομορφιές και την ιστορία της ευρύτερης περιοχής!

Πεζοπορία στο φαράγγι Ραμνο Μπορ (καταρράκτης Κουνουπίτσας) και στο Σκρα, όπου μετά την επίσκεψή μας στο μνημείο πεσόντων θα κατευθυνθούμε προς τη Γαλάζια Λίμνη και τους καταρράκτες Σκρα. Ένα τοπίο με οργιώδη βλάστηση που θυμίζει τοπίο τροπικό!!!

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Ιανουάριος 26 @ 6:30 πμ
Τέλος:
Ιανουάριος 29 @ 10:30 μμ
Κόστος:
€171
Κατηγορίες Εκδήλωση:
Πεζοπορία, Πολυήμερα Αθλητικά
Ιστοσελίδα:
http://bit.ly/LoutraPozar

Διοργανωτή

Trip Organizer

Χώρος Διεξαγωγής

Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας
Λουτρά Δήμου Αλμωπίας
Aridaía, 58400 Greece
+ Χάρτης Google