Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

3 days Skimo camp Πήλιο & Βασιλίτσα (Σμόλικας)

Ιανουάριος 13 @ 9:00 πμ - 4:00 μμ

Η True Adventure και η ομάδα του SkiMo.gr, ετοίμασαν ένα camp για τους φίλους του ορειβατικού σκι, που θέλουν να βελτιωθούν στις διάφορες τεχνικές πτυχές του αθλήματος.
Το camp απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα χιονοδρόμων με απαραίτητες προϋποθέσεις να μπορούν να κατέβουν κόκκινη πίστα και να βάλουν τις φώκιες στα σκι τους.
Στόχος του προγράμματος είναι οι φίλοι του ορειβατικού σκι να βελτιώσουν την τεχνική τους στην κατάβαση (μεγάλες κλίσεις, εκτός πίστας, διάφορες ποιότητες χιονιού) αλλά και την ανάβαση (kick turn, χρήση μπατόν, αλλαγές φώκιες κ.α.) ώστε να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο βουνό.
Για να το πετύχουμε αυτό θα έχουμε στη διάθεσή μας μία ημέρα στο Χ.Κ Πηλίου και δύο πλήρης ημέρες (09:30 με 16:00) στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας. Για τους λάτρεις των διασχίσεων θα πραγματοποιηθεί και 3μερη διάσχιση στα Λευκά όρη της Κρήτης που θα ανακοινωθεί σύντομα. Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγάριθμα 4-6 άτομα και θα γίνουν 3 ομάδες αντίστοιχες του επιπέδου των συμμετεχόντων.

Αναλυτικό πρόγραμμα:
https://www.trueadventure.gr/skimo-camp-pelion-vasilitsa-smolika

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο 6972934764 Ράιος Γιώργος και email:[email protected]

Καλή διασκέδαση!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Ιανουάριος 13
Ώρα:
9:00 πμ - 4:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Δράσεις στο Χιόνι
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/155429995078084

Διοργανωτή

SkiMo.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Χ/Κ Βασιλίτσας
ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Grevená, 51100 Greece
+ Χάρτης Google