Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Open Yogaclimbing Exhibition στου Φιλοπάππου Νο2

Οκτώβριος 29, 2017 @ 1:00 μμ - 5:00 μμ

Παρά την αθρόα σας προσέλευση κατά την προηγούμενη μας συνάντηση, πολλοί από εσάς μας ζήτησαν να επαναληφθεί το ωραίο μας event, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που δεν μπόρεσαν να έρθουν. Οπότε… σας ξανακαλωσορίζουμε σε ένα ανοικτό μάθημα γνωριμίας με την αναρρίχηση και την γιόγκα. Στόχος μας είναι η εκμάθηση των βασικών τεχνικών και κινήσεων της αναρρίχησης καθώς και μια πρώτη επαφή με το ταξίδι της συνειδητής αναπνοής μέσα στο φυσικό σώμα (pranayama), γνωριμία με τις βασικές θέσεις (asana) και με την νοητική και σωματική χαλάρωση .

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Η συνάντησή μας είναι στη 13:00 στο αναρριχητικό πεδίο του Φιλοπάππου. Θα αναρτήσουμε χάρτη πρόσβασης (6 λεπτά περπάτημα ) από το πάρκινγκ του θεάτρου της Δώρας Στράτου. Στις 16:00 θα βρισκόμαστε στον χώρο όπου θα κάνουμε την πρακτική της γιόγκα απολαμβάνοντας τις ακτίνες του απογευματινού ηλίου να χτενίζουν τη θάλασσα… Φορέστε άνετα και ζεστά ρούχα και για τις δύο δραστηριότητες. Φέρτε μαζί σας το στρωματάκι της γιόγκα (ή ψάθα και πετσέτα θαλάσσης) καθώς και ένα φούτερ ή φλισάκι για τη διάρκεια της χαλάρωσης. (Σε περίπτωση που ο καιρός δεν είναι και τόσο καλός για υπαίθρια γιόγκα , θα μεταβούμε σε εσωτερικό χώρο, στο Dolphin YOGA Society, που πολύ ευγενικά μας παραχωρεί ο φίλος μας και δάσκαλος yoga Αντώνης Μελιβιος. )

Μετά το πέρας των δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει ‘ καταρρίχηση ‘ σε τσιπουράδικα της περιοχής

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες γίνεται χωρίς οικονομική εισφορά.

Απαιτείται η δήλωση συμμετοχής σας στο [email protected] δηλώνοντας την επιθυμία σας να συμμετάσχετε στην αναρρίχηση, στη γιόγκα ή και στις δύο δραστηριότητες

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Οκτώβριος 29, 2017
Ώρα:
1:00 μμ - 5:00 μμ
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/494469824242832

Διοργανωτή

Yogatrekking & climbing

Χώρος Διεξαγωγής

Athens
Athens, 104 38 Greece + Χάρτης Google