Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Yoga for Scoliosis with Elise Browning Miller at Athens Yoga

Ιανουάριος 18 @ 5:00 μμ - Ιανουάριος 21 @ 5:30 μμ

Αυτό το σεμινάριο 20 ωρών είναι σχεδιασμένο για να παρουσιάσει πληροφορίες και εμπειρίες για τους τρόπους με τους οποίους η Iyengar Yoga μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της σκολίωσης. Συμπεριλαμβάνει μια επισκόπηση της ανατομίας της σκολίωσης, αναγνώριση της σκολίωσης του κάθε συμμετέχοντα και συζήτηση για τα αίτια και τις επιπτώσεις αλλά και τις ψυχολογικές συνέπειες της σκολίωσης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
-Μαθητές όλων των επιπέδων
-Δασκάλους με ή χωρίς σκολίωση από οποιοδήποτε σύστημα γιόγκα κι αν προέρχονται (οι δάσκαλοι μπορούν να φέρουν και τους μαθητές τους που πάσχουν από σκολίωση ώστε να δουλέψουν μαζί με την καθοδήγηση της Elise)

Περισσότερες λεπτομέρειες: http://bit.ly/2qssLdK
Κρατήσεις: 2130383611 | [email protected]

Η Elise Browning Miller, MA, είναι πιστοποιημένη senior δασκάλα Iyengar Yoga που διδάσκει γιόγκα στις ΗΠΑ και διεθνώς για περισσότερα από 30 χρόνια. Η Elise άρχισε τη μελέτη της γιόγκα στα είκοσι χρόνια της σαν εναλλακτική λύση να μην τοποθετήσει μια μεταλλική ράβδο στη σπονδυλική της στήλη. Από τότε ασκείται στη γιόγκα τακτικά και πλεόν δεν ταλαιπωρείται από κανένα πόνο. Πρόσφατα συμμετείχε στη συγγραφή ενός περιεκτικού βιβλίου με τίτλο «Yoga for Scoliosis – A Path for Students and Teachers» καθώς και ένα DVD και συνοδευτικό βιβλίο με τίτλο «Yoga for Scoliosis», το εγχειρίδιο «Yoga for Back Care» και το βιβλίο της «Yoga: Anytime, Anywhere».

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Ιανουάριος 18 @ 5:00 μμ
Τέλος:
Ιανουάριος 21 @ 5:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Yoga
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/271208336623107/

Διοργανωτή

Athens Yoga

Χώρος Διεξαγωγής

Athens Yoga
Riankour 65-67
Athens, 11523 Greece