Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Yogaclimb, swim & tour στο πανέμορφο Ναύπλιο

Σεπτέμβριος 3 @ 7:00 πμ - 9:00 μμ

Σας προσκαλούμε για μια ημερήσια απόδραση σε μια απο τις ωραιότερες πόλεις της Ελλαδας για να κάνουμε γιόγκα, να κολυμπήσουμε, να σκαρφαλώσουμε και να περιηγηθούμε στα πανέμορφα σοκάκια και το ιστορικό κάστρο της.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Ραντεβού στις 7.00 στην Ομόνοια επι της Γ’ Σεπτεμβρίου και άμεση αναχώρηση για Ναύπλιο. Μόλις φθάσουμε, ξεκιναμε την μικρή πεζοπορία μας (διάρκειας 30 λεπτών) με υπέροχη θέα προς την μικρή όμορφη παραλία Νεράκι όπου η δασκάλα μας Ευτυχία Παπαναστασίου θα μας κάνει το μάθημα γιόγκα διάρκειας 1 ώρας. Έπειτα, όσοι πρόκειται να σκαρφαλώσουν θα μεταφερθούν με το λεωφορείο στα βράχια της Καραθώνας, ενω όσοι θέλουν θα ανέβουν στο κάστρο είτε με τα πόδια είτε με το λεωφορείο. Μετά όλοι θα κατευθυνθούμε για το μπάνιο μας είτε στο Νεράκι για τους πιό ήσυχους, είτε στην Καραθώνα για τους πιό κοσμοπολίτες, είτε κάνοντας ένα tour και στίς δύο παραλίες, αφού απέχουν μεταξύ τους 30 λεπτά από ευχάριστο με ωραία θέα χωματόδρομο. Εκεί λοιπόν θα κάτσουμε μέχρι αργά το απόγευμα, έως ότου μεταβούμε για μία περιήγηση στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης του Ναυπλίου για να καταλήξουμε σε μία απο τις ωραίες ταβέρνες του για φαγητό και να αναχωρήσουμε για Αθήνα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Σακκίδιο πλάτης, μποτάκια ή αθλητικά παπούτσια, στρωματάκι Yoga (εναλλακτικά ψάθα+πετσέτα) , προσωπικό φαρμακείο (ιδιαίτερα αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη φαρμακευτική ανάγκη), 1,5 λίτρο νερό κατα τη διάρκεια των δραστηριοτήτων μας, σνακ (ξηροί καρποί, σταφίδες , μπάρες κ.τ.λ.) , αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, μαγιό και πετσέτα για τις βουτιές μας!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για την συμμετοχή στην αναρρίχηση απαιτείται καλή φυσική κατάσταση και προηγούμενη εμπειρία.
Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ευθύνη της ατομικής τους ασφάλειας. Οι υπεύθυνοι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να προβούν σε αλλαγές των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων, αναλόγως των καιρικών συνθηκών ή άλλων παραγόντων.

ΚΟΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
25 ΕΥΡΩ [συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς (λεωφορείο, διόδια, έξοδα οδηγού) και το μάθημα yoga].
35 ΕΥΡΩ [συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς (λεωφορείο, διόδια, έξοδα οδηγού), το μάθημα yoga και η συμμετοχή στην αναρριχηση με την χρήση του εξοπλισμού].

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι κρατήσεις γίνονται με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό τηλεφώνου των συμμετεχόντων στο [email protected] καθώς και με την κατάθεση της προκαταβολής των 20 ευρώ στον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού στην
ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα
094/750303-27 Καμαρίτης Εμμανουήλ
IBAN 3801100940000009475030327
Για να κατοχυρωθεί η θέση είναι απαραίτητο στην κατάθεση να αναγράφεται ο τίτλος της εκδρομής (Νάυπλιο) και το ονοματεπώνυμό σας καθώς και να σταλεί το αποδεικτικό στο [email protected]
Γιά όσες φίλες καί φίλους δυσκολεύονται μέ λογαριασμούς τραπέζης, μπορούν να κατοχυρώσουν την θέση τους καταβάλοντας το χρηματικό ποσό στους διοργανωτές Γιώργο Μέτσο και Ευτυχία Παπαναστασίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για την γιόγκα : Ευτυχία Παπαναστασίου 6940863030(wind)
Για την αναρρίχηση: Γιώργος Μέτσος 6972756511(cosmote)

Οι εξορμήσεις μας διοργανώνονται σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Καμαριτης Μίνως Tours.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σεπτέμβριος 3
Ώρα:
7:00 πμ - 9:00 μμ
Κατηγορίες Εκδήλωση:
Yoga, Δράσεις στη Θάλασσα
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/352564028508868

Διοργανωτή

Yogatrekking & climbing

Χώρος Διεξαγωγής

Nayplio
Athens, Greece, + Χάρτης Google