Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Yogatrekking, Μανιταρογνωσία και Θερμά Λουτρά Υπάτης

Νοεμβρίου 11, 2017 @ 7:30 πμ - Νοεμβρίου 12, 2017 @ 9:00 μμ

Εκδήλωση Navigation

Σας προσκαλούμε σε μια γευστική και χαλαρωτική εκδρομή με εύκολες πεζοπορίες, yoga, μανιταρογνωσία και θερμά λουτρά στην Υπάτη Φθιώτιδας, την έδρα της Θεσσαλικής μαγγανείας, των βοτάνων και των μανιταριών…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Σάββατο: Αναχώρηση στις 7:30 απο την Ομόνοια επί της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου για την Υπάτη ΦΘιώτιδας και συγκεκριμένα για ένα απο τα ωραιότερα ορεινά χωριά, την Καστανιά, από όπου θα ξεκινήσουμε την ομορφη πεζοπορία 3-4 ωρών μεχρι το Μεσοχώρι, διασχίζοντας δάση με έλατα, καστανιές, πλατάνια και βελανιδιές… Στην διάρκεια της πεζοπορίας θα πραγματοποιηθεί και η μανιταρογνωσία (και όχι μόνο!) απο τον φίλο μας και δάσκαλο Μπάμπη Χονδραλή. Αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο, κατεβαίνουμε για χαλάρωση στα θερμά λουτρά Υπάτης (με μια μικρή χρέωση κατ’ άτομο, της τάξεως των 3-4€, αναλόγως των ατόμων). Η μέρα ολοκληρώνεται με γευσιγνωσία των φρέσκων μανιταριών σε ταβέρνα της περιοχής.

Κυριακή: Μετά από ενα ελαφρύ πρωινό και καφέ, επισκεπτόμαστε την όμορφη άνω Υπάτη ΦΘιώτιδας και το περιβαλλοντικό κέντρο της, όπου θα πραγματοποιηθεί μάθημα yoga 1,5 ώρας από την δασκάλα Ευτυχία Παπαναστασίου. (Σε περίπτωση ιδανικών συνθηκών το μάθημα θα γίνει έξω στην φύση). Συνεχίζουμε πεζοπορώντας στο μονοπάτι των Φαρμακίδων (διάρκειας περίπου 2 ωρών), μέχρι τον μεγάλο καταρράκτη 45 μέτρων (Κρεμαστός), τον πρώτο από τους πολλούς καταρράκτες του μονοπατιού στους οποίους λούζονταν οι μάγισσες «Φαρμακίδες», οι ιέρειες της Μαγείας, ξορκίζοντας το καλό και το κακό στα παγωμένα τους νερά…Μετά από φαγοπότι σε ταβέρνα της περιοχής αναχωρούμε για Αθήνα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Σακκίδιο πλάτης, μποτάκια (ή αθλητικά παπούτσια) για τις πεζοπορίες, στρωματάκι για την Yoga, προσωπικό φαρμακείο (ιδιαίτερα αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη φαρμακευτική ανάγκη), 1 λίτρο νερό κατα τη διάρκεια των δραστηριοτήτων μας, σνακ (ξηροί καρποί, σταφίδες , μπάρες κ.τ.λ.) , μαγιό και πετσέτα για τις βουτιές μας στα θερμά λουτρά.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ευθύνη της ατομικής τους ασφάλειας. Οι υπεύθυνοι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να προβούν σε αλλαγές των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων, αναλόγως των καιρικών συνθηκών ή άλλων παραγόντων.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
70 ΕΥΡΩ [συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς (λεωφορείο, διόδια, έξοδα οδηγού), μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο με πρωινό, ο οδηγός βουνού και το μάθημα yoga].

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι κρατήσεις γίνονται με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό τηλεφώνου των συμμετεχόντων στο [email protected] καθώς και με την κατάθεση της προκαταβολής των 25 ευρώ στον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού στην
ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα
094/750303-27 Καμαρίτης Εμμανουήλ
IBAN 3801100940000009475030327
Για να κατοχυρωθεί η θέση είναι απαραίτητο στην κατάθεση να αναγράφεται ο τίτλος της εκδρομής
«YTC Υπάτη» και το ονοματεπώνυμό σας καθώς και να σταλεί το αποδεικτικό στο [email protected] χρησιμοποιώντας σαν τίτλο στο email το » Υπάτη ».
Γιά όσες φίλες καί φίλους δυσκολεύονται μέ λογαριασμούς τραπέζης, μπορούν να κατοχυρώσουν την θέση τους καταβάλοντας το χρηματικό ποσό στους διοργανωτές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για την γιόγκα : Ευτυχία Παπαναστασίου 6940863030(wind)
Για την πεζοπορία: Γιώργος Μέτσος 6972756511(cosmote)

Οι εξορμήσεις μας διοργανώνονται σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Καμαριτης Μίνως Tours.
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων 12 άτομα.
Οι ολιγομελείς εξορμήσεις μας (κάτω των 12 ατόμων) γίνονται με το σύστημα carpooling.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Νοεμβρίου 11, 2017 @ 7:30 πμ
Τέλος:
Νοεμβρίου 12, 2017 @ 9:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Yoga
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/948550705299937

Διοργανωτή

Yogatrekking & climbing