Υποβολή Event

Για να υποβάλετε ένα Event σας δίνουμε 2 τρόπους ανάλογα πως τα φτιάχνετε:

Α. Μη Facebook Events

Εάν δεν φτιάχνετε τα Events σας ως Facebook Events αλλά για παράδειγμα τα ανεβάζετε στο website σας ή αλλού, τότε ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Βήμα 1. Πατήστε πρώτα εδώ και ανοίξτε ένα δωρεάν λογαριασμό (μια φορά θα χρειαστεί να το κάνετε). Θα χρειαστεί να δηλώσετε ένα Εmail και ένα όνομα χρήστη (βάλτε ένα με Αγγλικούς χαρακτήρες χωρίς κενά). Θα σας έρθει ένα επιβεβαιωτικό email με ένα σύνδεσμο που θα σας λέει μετά να ορίσετε ένα password. Το email αυτό θα έρθει αμέσως, εάν δε το βλέπετε στο Inbox, ελέγξτε και το Spam/Junk φάκελλο καλού κακού.

Πατήστε το link στο mail και δηλώστε το Password.

Βήμα 2. Σημειώστε κάπου αυτά τα στοιχεία (email και password) και απλά πηγαίνετε πλέον σε αυτήν εδώ τη σελίδα και συνδεθείτε. Εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι το σύστημα θα σας αναγνωρίσει και δεν θα ζητήσει να βάλετε στοιχεία σύνδεσης. Εάν δεν είστε θα δείτε 2 πεδία για Όνομα Χρήστη/Email και Password. Απλά βάλτε αυτά που έχετε δηλώσει στο σύστημα.

Βήμα 3. Θα δείτε τη φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων για το Event. Συμπληρώστε την και υποβάλετε τα στοιχεία.

Αυτό είναι όλο! Το Event σας θα μας εμφανιστεί με ένδειξη «Προς Έλεγχο και Δημοσίευση». Θα ελέγξουμε ότι είναι εντάξει και θα το δημοσιεύσουμε.

Β. Facebook Events

Εάν φτιάχνετε τα Events σας, σαν Facebook Events κάτω από ένα κανονικό Facebook Page τότε απλά στείλτε μας το URL του Facebook Page (όχι Facebook Group, ούτε Facebook Profile) μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Διευκρινίσεις

Εάν η κατηγορία που αφορά το Event σας δεν είναι στη λίστα των κατηγοριών που έχουμε ήδη ενημερώστε μας πρώτα για να τη βάλουμε.

Εάν δεν έχετε γραφτεί στο Newsletter μας, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε. Εκτός από πληθώρα Events, δημοσιεύουμε και πολύ ιδιαίτερα άρθρα για τα θέματα που παρουσιάζουμε.

Το AGreekAdventure δεν ευθύνεται για την ακρίβεια των πληροφοριών για τα Events που εισάγονται και καταχωρούνται με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν σε ένα Event αλλάξουν τα δεδομένα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.

Μπορείτε να αλλάξετε, διαγράψετε ένα Event που εσείς ανεβάσατε. Αυτό γίνεται αφού πρώτα συνδεθείτε με το email και password (που δηλώσατε εδώ στο σύστημά μας), από τη σχετική επιλογή.