Προβολή στο AGreekAdventure.gr

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε ώστε να προβληθείτε μέσα από το agreekadventure.gr. Είμαστε το μοναδικό -ίσως- website που κάθε μέρα ψάχνει να βρει εκδρομές, δράσεις στη φύση, δράσεις από συλλόγους, ομάδες, επίσημα αθλητικά events και οποιαδήποτε δράση όποιον άλλο φορέα αθλητικό ή σχετικό με δράσεις στη φύση.

Εάν δεν έχετε δει αυτή τη σελίδα με το σύνολο των υπηρεσιών μας και το δίκτυό μας καλό είναι να τη διαβάσετε τώρα.

Το AGreekAdventure.gr ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2016. Αποτελεί την Ελληνική προέκταση του γνωστού ξενόγλωσσου Travel Blog: AGreekAdventure.com. Παρόλα αυτά δεν λειτουργεί ως Travel Blog. Επίσης είναι μόνο στα Ελληνικά.

Η ομάδα του ασχολείται έντονα με τέτοια events, πεζοπορίες, canyoning, kayaking, αθλήματα περιπέτειας, ταξίδια και πολλά άλλα. Οι ίδιοι άνθρωποι στηρίζονται από μια πάρα πολύ εξειδικευμένη επιχείρηση, ειδική στο Digital Marketing, την ChannelDoubler. Η ChannelDoubler δραστηριοποιείται στην αγορά του Τουρισμού (και όχι μόνο) πάνω από 12 χρόνια.

Τι σημαίνουν τα παραπάνω για εσάς, τον διαφημιζόμενο; Έχουμε τη συνεχή υποστήριξη, τεχνογνωσία και εργαλεία ώστε να ερευνήσουμε και να μετρήσουμε οτιδήποτε σχετίζεται με το αντικείμενο προβολής που σας αφορά. Έτσι βελτιστοποιούμε άμεσα την όποια επένδυση κάνετε. Παράλληλα κατανοούμε την «αγορά» του Αθλητικού Event καθώς και εκείνης του «ήπιου» τουρισμού περιπέτειας. Έχουμε στοιχεία και μετράμε ότι μπορεί να μετρηθεί, επαφές με όλες τις ομάδες (συλλόγους, κρατικούς φορείς, εθελοντικές ομάδες, κλπ) που υπάρχουν. Αυτό είναι κάτι που το χτίζουμε εδώ και χρόνια συμμετέχοντας σε δράσεις.

Τι κερδίζετε; Είμαστε ένα εξειδικευμένο website αλλά με μια ευρεία γκάμα κατηγοριών γύρω από το concept φύση/άθληση/δράση. Το κοινό που χτίζουμε και μας προτιμά είναι εκείνο που πραγματικά ενδιαφέρεται για τη θεματολογία που παρουσιάζουμε και που συνδέετε άμεσα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Είναι το κοινό που ενδιαφέρει και εσάς!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε μοντέλα προβολής των δράσεών σας, των προϊόντων και υπηρεσιών σας.

Απλά στείλτε μας τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε.

Καλή συνέχεια.