Sports & Outdoors Digital Marketing

To AGreekAdventure δεν είναι ένα απλό project αλλά ένα έργο πολύ υψηλής αξίας για εσάς που είστε αθλητές, ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες του χώρου. Διαβάστε πως το κάνουμε και για τις υπηρεσίες μας.

Το AGreekAdventure concept αποτελείται από την πολύ ισχυρή τριάδα. Αυτή είναι:

Α. ChannelDoubler Digital/Content Marketing Agency

Εδώ και 12 χρόνια η ChannelDoubler παρέχει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς υψηλής ποιότητας digital marketing υπηρεσίες. Συγκεκριμένα:

 • Ερευνά αγορές βρίσκει πως πρέπει να επικοινωνηθεί κάτι σε Ελλάδα/Εξωτερικό
 • Εντοπίζει πόσοι πραγματικά ενδιαφέρονται online για αυτό που πρέπει να επικοινωνηθεί
 • Χαράζει και υλοποιεί όλο το digital marketing έργο, το μετράει και το αναλύει ως προς τα conversions που έχει σε επισκεψιμότητα/πωλήσεις.
 • Έχει πολύ μεγάλη εξειδίκευση σε έργα που αφορούν τον Travel/Leisure και Ecommerce χώρο.

Β. AGreekAdventure.com – Εξειδικευμένο Adventure Travel Blog

Ένα μοναδικό έργο στην Αγγλική γλώσσα που εδώ και 4 χρόνια παρουσιάζει τις δραστηριότητες αναψυχής και περιπέτειας στη φύση, αλλά και τα πολιτιστικά ταξίδια της ομάδας του, καθώς και πλήθους άρθρων εξοπλισμού, συμβουλών. Το περιεχόμενό του αποτελείται στη συντριπτική του πλειοψηφία από βιωματικές εμπειρίες. Συνεργάζεται με ιδιώτες, οργανισμούς, περιφέρειες, ταξιδιωτικά γραφεία, ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρίες, καλείται συχνά σε ταξίδια εξοικείωσης (fam trips) και έχει πλήθος χορηγών (π.χ. Decathlon).

Είναι μέλος του δικτύου της Conde Nast Traveler, του Mediavine Publisher Network και πλήθους Travel Blog Associations.

Το site απευθύνεται σε κοινό στο εξωτερικό (οι χρήστες του προέρχονται κυρίως από Αμερική, Αγγλία, Ολλανδία, έχει χιλιάδες πραγματικές αναγνώσεις (views), περίπου 30.000 followers στο συνολικό του niche κοινό και δέχεται καθημερινά πλήθος ερωτήσεων σχετικά με προτάσεις ταξιδίων, δραστηριοτήτων και σχετικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Γ. AGreekAdventure.gr – Outdoor/Adventure Events στην Ελλάδα

Γιατί το φτιάξαμε AGreekAdventure.gr; Θέλαμε να υπάρχει ένα website στα Ελληνικά όπου όποιος ψάχνει για τις δράσεις -που πάμε κι εμείς και πολλοί φίλοι μας- να μπορεί να τις βρει μαζεμένες.

Το AGreekAdventure.gr είναι ένας κατάλογος για όλα τα Outdoor, Sport, Action Events, διοργανώσεις συλλόγων, που γίνονται στην Ελλάδα και είναι στην Ελληνική γλώσσα, ανεξαρτήτως διοργανωτή. Προσθέστε και το δικό σας.

Καταγράφουμε συνεχώς όλα τα events, μικρά ή μεγάλα, που γίνονται στο χώρο του αθλητισμού, των outdoor activities και των extreme sports αλλά και εκείνα που συνδέονται με το ευρύτερο Ευ Ζην (wellness, yoga, συγκεκριμένα πολιτιστικά, κλπ). Απευθυνόμαστε στον ερασιτέχνη αθλητή ή συμμετέχοντα σε δράσεις στη φύση αλλά και σε εκείνον τον αθλητή που θέλει να συμμετέχει σε μεγάλες ή μικρές διοργανώσεις.

Είναι σημαντικό για τις εκδηλώσεις αυτές να γίνονται γνωστές. Για αυτό, κάντε share τη σελίδα στους φίλους σας. Επειδή αρκετοί είναι στο Facebook, μπείτε εδώ και κάντε τη share στο προφίλ σας.

Επίσης, μέσα από εξειδικευμένα άρθρα, παρουσιάζει αθλήματα, προτείνει δράσεις, παίρνει συνεντεύξεις από καταξιωμένους αθλητές, μιλάει για εξοπλισμό, ασχολείται με θέματα οργάνωσης αθλητικών events και υπαίθριων δραστηριοτήτων, παρέχει χρήσιμες συμβουλές στο αναγνωστικό του κοινό. Τα άρθρα του έχουν χιλιάδες views καθώς επίσης κοινοποιούνται σε μεγάλο ποσοστό από τους αναγνώστες του.

Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο Newsletter μας.

Αποποίηση ευθύνης: Όσα Events ή άλλη πληροφορία βλέπετε εδώ είναι δημοσιευμένη με τα στοιχεία που έχουμε δει ή/και μας έχουν σταλεί. Μπορεί πάντα να εμπλουτιστεί. Δεν φέρουμε καμμία ευθύνη για το αν τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή ή αληθή.

Οι Υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται έμμεσα από τα AGreekAdventure websites (.com και .gr) αλλά και από το ευρύ travel δίκτυό μας. Τη χάραξη και υλοποίηση της στρατηγικής, τις μετρήσεις και την παρακολούθηση την κάνει η ChannelDoubler. Αυτό το άρθρο θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Οι υπηρεσίες μας διακρίνονται επιγραμματικά σε:

 • Digital marketing αθλητικών εκδηλώσεων/δράσεων/υπηρεσιών
 • Media reports αθλητικών εκδηλώσεων (αποδελτιοποίηση)
 • Reviews προϊόντων/υπηρεσιών
 • Κατασκευή ιστοσελίδων αθλητικών events (και με μηχανισμό Online booking)
 • Προβολή και επικοινωνία αθλητικών εκδηλώσεων/outdoor δραστηριοτήτων
 • Social media campaigns
 • Content marketing για παρόχους εξοπλισμού outdoor δραστηριοτήτων

Εμπειρία στο Sports Marketing και στην διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων

Η συνεργάτιδα του Agreekadventure, Ίρις Κουβέλη, έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Οργάνωση και Διοίκηση του Αθλητισμού και πολύχρονη εμπειρία στην διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, sports marketing και αθλητικού τουρισμού.

Έχει εργαστεί σε 2 Οργανωτικές Επιτροπές Ολυμπιακών Αγώνων (Σύδνεϋ 2000 και Αθήνα 2004), έχει πάρει μέρος στην διοργάνωση πολλών αθλητικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα – κυρίως στον τομέα του Marketing και της Επικοινωνίας – και έχει παρουσιάσει θέματα για τον Αθλητικό Τουρισμό σε συνέδρια και ημερίδες. Έχει επίσης εκτεταμένο δίκτυο επαφών και συνεργασιών καθώς και πλούσια αρθρογραφία σε θέματα που αφορούν στο Sports Management – Marketing /Sport Tourism.

Μπορείτε να δείτε το επαγγελματικό της προφίλ εδώ: https://www.linkedin.com/in/iriskouveli/

Κατανοώντας απόλυτα τις ανάγκες των αθλητικών διοργανώσεων σε ότι αφορά το διαδυκτιακό marketing, την on line προβολή τους και τον στρατηγικό σχεδιασμό τους επικοινωνιακά, συνεργάζεται στενά με το Agreekadventure.gr στις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς τους επαγγελματίες του χώρου.

Επόμενο βήμα

Ξέρουμε και μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις! Απλά στείλτε μας μια γενική περιγραφή του τι θέλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας από εδώ.