Τι κάνουμε

Γιατί το φτιάξαμε AGreekAdventure.gr; Θέλαμε να υπάρχει ένα website στα Ελληνικά όπου όποιος ψάχνει για τις δράσεις -που πάμε κι εμείς και πολλοί φίλοι μας- να μπορεί να τις βρει μαζεμένες. Επίσης, θέλαμε ένα αδερφάκι στα Ελληνικά για το άλλο μας website που είναι travel blog (πάτα εδώ να το δεις), που προωθεί την Ελλάδα στο εξωτερικό, στα Αγγλικά.

Το AGreekAdventure.gr είναι ένας κατάλογος για όλα τα Outdoor, Sport, Action Events, διοργανώσεις συλλόγων, που γίνονται στην Ελλάδα και είναι στην Ελληνική γλώσσα, ανεξαρτήτως διοργανωτή. Προσθέστε και το δικό σας. Σε κάθε ένα βάζουμε τα βασικά στοιχεία που βρίσκουμε και μπορείτε πάντα να μας στείλετε και άλλα να τα συμπληρώσουμε (π.χ. την ιστοσελίδα που το αφορούν, τη σελίδα στο facebook, τυχόν κόστη συμμετοχής).

Καταγράφουμε συνεχώς όλα τα events, μικρά ή μεγάλα, που γίνονται στο χώρο του αθλητισμού, των outdoor activities και των extreme sports αλλά και εκείνα που συνδέονται με το ευρύτερο Ευ Ζην (wellness, yoga, συγκεκριμένα πολιτιστικά, κλπ).

Απευθυνόμαστε στον ερασιτέχνη αθλητή ή συμμετέχοντα σε δράσεις στη φύση αλλά και σε εκείνον τον αθλητή που θέλει να συμμετέχει σε μεγάλες ή μικρές διοργανώσεις.

Είναι σημαντικό για τις εκδηλώσεις αυτές να γίνονται γνωστές. Για αυτό, κάντε share τη σελίδα στους φίλους σας. Επειδή αρκετοί είναι στο Facebook, μπείτε εδώ και κάντε τη share στο προφίλ σας. Αυτό που θα συμβεί είναι:

  • Θα γίνει γνωστή.
  • Θα διαδώσετε κάτι χρήσιμο σε άλλους ώστε και αυτοί να πάρουν ιδέες τι μπορούν να κάνουν.
  • Θα συμμετέχουν όλοι και πιο πολλοί σε δράσεις στη φύση και σε αγωνίσματα.

Εάν διοργανώνετε Events, μπορείτε να προσθέσετε και εσείς το δικό σας Event. Αν το έχετε βάλει στο Facebook απλά στείλτε μας τη διεύθυνση (το Facebook url δηλαδή) για να πάρουμε τα στοιχεία. Εάν δεν το έχετε στο Facebook τότε στείλτε μας τα στοιχεία που βλέπετε και στα άλλα events για να το προσθέσουμε.

Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο Newsletter μας.

Σύντομα θα ανοίξουμε και τη δυνατότητα να μπορείτε εύκολα να τα προσθέτετε μόνοι/ες σας.

Επισκεφθείτε και τη διεθνή έκδοση στο AGreekAdventure.com . Αυτό βέβαια είναι Travel Blog. To site αυτό που βρίσκεστε τώρα ανήκει σε αυτό το ευρύτερο δίκτυό του.

Αποποίηση ευθύνης

Όσα Events ή άλλη πληροφορία βλέπετε εδώ είναι δημοσιευμένη με τα στοιχεία που έχουμε δει ή/και μας έχουν σταλεί. Μπορεί πάντα να εμπλουτιστεί.

Δεν φέρουμε καμμία ευθύνη για το αν τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή ή αληθή.